KLIK op de afbeelding voor meer info!

Bekijk de Video

Interesse?

Benieuwd of PRO Hardenberg bij jou past? Bekijk de introductie video of de schoolgids voor meer informatie.

Schoolgids bekijken »
Toelating en Aanmelden »
Open Dag »

vr okt 05
Dag van de Leraar
ma okt 22
Herfstvakantie

Dinsdag 17 april komt een medewerker van Bureau Halt voorlichting geven aan groep O1 en O2 over online veiligheid.

Een berichtje op Twitter is zo geplaatst of een sms-je is zo gestuurd, maar krijgt de ontvanger ook de boodschap die je over wilde brengen? Of vat de ontvanger het berichtje anders op? Het eerst misverstand is al ontstaan omdat de ontvanger niet de emotie achter het stukje tekst meekrijgt. Juist hierover gaat de voorlichtingsles van Halt.

Over Halt
Halt voorkomt, bestrijdt en bestraft jeugdcriminaliteit door bewustwording en gedragsbeïnvloeding van jongeren en hun ouders. Als rechtspersoon met een wettelijke taak voert Halt jaarlijks 17.000 Halt-straffen uit. Ook levert Halt duizenden kortlopende interventies zoals voorlichtingen op scholen en veiligheidsanalyses op sportverenigingen. Doel is het terugdringen van jeugdcriminaliteit en zo een bijdrage leveren aan een veilige en leefbare samenleving.